Google Aranan Anahtar Kelimeleri Nasıl Bulursunuz

Google arama motoru sayesinde siz de bizde ve bir çok webmaster arkadaşlarımız ekmek yemektedir. Kurmuş olduğu internet web sitesi sayesinde gelen trafiğin vermiş olduğu tıklamalar gösterimler vesaire sayesinde para kazanmaktadır. Peki bu insanların aradığı anahtar kelimeler ve çok sık aranan kelimeleri nasıl tespit edip sitemizle alakalı konuları bulabiliriz. Peki bu anahtar kelimelere ve aranan kelimelere göre ilerlerseniz ne kazanırsınız.Burası işte çok önemlidir. Siteniz ne kadar sağlam olur sa olsun anahtar kelimeleri ve aranan kelimeleri çok iyi kullanıp açtığınız konularda çok ilerler ve günlük düzenli çalışmalarla 1K-10K hatta 100K ziyaretçi trafiğine ulaşırsınız. Bu demek oluyor ki kolayca gelir elde edebilirsiniz.

Peki bu anahtar kelimeleri hangi siteden ve nereden ulaşabilirsiniz.Yabancı webmaster blog sitelerinin kendi içerisinde kurmuş olduğu webmaster araçları ile oluşturulan ve son derece başarılı bir sistem olan Keyword Tool sitesi sayesinde rahatlıkla öğrenebilirsiniz.

İlk yapmanız gereken keywordtool.io adresine girmektir.



Mesela siteniz arabalar üzerine ise ve en çok aranan araba konularını öğrenmek istiyorsunuz. Seçiminiz son derece iyi olması gerekir.Arabalar hakkında siteniz varsa arabalar, yada başka bir şey üzerine ise o konu üzerine aramalar yapın.

İstediğiniz konu araştırıp bulabilirsiniz.Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim. Siz yeni gelişen webmaster kardeşlerimize abilerimize stenddor.blogspot.com olarak hizmet vermekten mutluluk duyarız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder