İyi Bir Blog Teması Nasıl Olmalı

Blog temaları ile başta yakından ilgilendiğim için bu konuda oldukça fikir sahibiyim. Öncelikli gördüğüm bilgileri açık bir şekilde yazmak istiyorum


Tema Rengi

Blog yazmaya yeni başlayanlar bloglarının çok renkli olması konusunda ısrarlıdır. Siyah tema ve arka plan kullanmayın; eğer film ve oyun blogları haricinde bir blog hazırlıyorsanız koyu renkler tavsiye edilmez. Çünkü film -oyun harici bloglara ziyaretçiler bilgi almak için gelirler bunun için sade kullanmak hoş duracaktır.


Yerleşim

İki taraflı widget eklentileri kullanmayın kullanışlı olması için sağ veya sol tarafa widgetlerinizi sıralayabilirsiniz sonsuza kadar uzansın sorun olmaz.

İçerik

Blog ana sayfanızda ''devamı'' eklentisi kullanmanız çok faydanıza olur yayınların ana sayfada olduğu gibi görünmesi okuyuculara orluk yaratır.

Açılış Hı

Gereksiz eklentiler kullanmak blogların açılış hızını düşürür. En basitinden Bloglarınıza saat kodu eklemekten vazgeçin.

Reklam Alanı

Her yerden fışkıran reklamlar yerine yayın altına ve widget kısmına birer reklam eklemeniz faydanıza olur. En çokta 125*125 reklam alanı kullanmak ziyaretçilerin ilgisini çeker.

Bilgi Önceliği

Blog kayıtlarını çok iyi kullanmalısınız blogların önüne tıklamadan kapanmayan reklamlar eklemek herkesi zor duruma düşürür.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder