Twitter Takipçi Uygulamaları Nasıl Çalışır? Güvenilir Takipçi Siteleri Hangileridir?

Twitter Takipçi Uygulamaları Nasıl Çalışır? Güvenilir Takipçi Siteleri Hangileridir?

Twitter Takipçi Uygulamaları
Merhabalar bu yayında sosyal medya'dan bahsedeceğim. Günümüzde yiyeceğimize giyeceğimize gideceğimiz yere bile sosyal medyadan gördüklerimizle karar veriyoruz evden dışarı nereye adımımızı atsak 'yer bildirimi, check-in' lerle başkalarına (takipçilerimize duyuyoruz). Hatta bu bir yarış haline bile dönüştü artık kim daha çok geziyor, kim eve girmiyor bu gece? Kısaca 21.yy'da sosyal medya kaçınılmaz bir araç ve neredeyse bu platformları kullanmazsak hayattan haberimiz olmuyor (Kimileri bu durumun kullandığımız için olduğunu düşünsede)

Ana konumuza gelirsek Twitter, Facebook gibi platformlarda takipçi arttırma yarışına düşmüş kişiler var ve bu kişiler üzerinden rank sağlayanlarda. Kimi takipçi uygulamaları kullanıcıyı kandırmaya yönelik olsada bazı takipçi arttırma siteleri bu yolda kullanıcıyı gerçekten memnun edecek hizmetler veriyor. Bende bu yayında sizlere en güvenilir takipçi arttırma sitelerini vereceğim.

Takipçi arttırma uygulamalarının çalışma prensibi şöyledir; Siz uygulamaya izin verirsiniz ve uygulamayı kullanmaya başlarsınız daha önce uygulamaya izin veren örneğin 500 kişi var uygulamayı kullandığınızda uygulamayı kullanan 500 kişi sizi takip etmeye başlıyor, Tabii ki bu arada sizde o 500 kişinin içine katılmış oluyorsunuz ve 500 kişiyi takip etmeye başlıyorsunuz. Bir taraftan takip ettikleriniz artarken diğer taraftan takipçileriniz artıyor.

Twitter Takipçi Arttırma Siteleri (Uygulamaları)







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder